Frontend-utvikling

Brukergrensesnitt som inspirerer og skaper flyt
Vi skaper brukergrensesnitt som er oversiktlig og som gir en god brukeropplevelse.

Experis Ciber har fokus på teknisk god gjennomføring i prosjektene. I frontend-utvikling fokuserer vi primært på HTML, CSS og JavaScript. Det skjer mye spennende innenfor alle disse tre områdene.

 

Vi opprettholder ryddig kodebase som SASS og Less, med støtte for flere nettlesere og for CSS-funksjoner som Flexbox og CSS Grid. Det er stadig stor dynamikk i utviklingen av rammeverk og beste praksis for JavaScript. Det er mye fokus både på Angular 2 og på React, men også Vue.js og Node.js gir spennende muligheter.

 

Den god brukeropplevelsen og universell utforming


Løsningene våre er i tråd med etablerte og lovpålagte retningslinjer for universell utforming og GDPR.
For oss er det viktig å skrive semantisk korrekt HTML for at applikasjonene blir lettleste for skjermlesere og søkemotorer.

Experis Ciber frontend-gjengen skaper brukervennlige applikasjoner som gir enkel navigering på nettsidene.
UI-elementene er satt i et etablert designsystem og er gjenkjennelige.

 

Responsive løsninger og Progressive Web Apps (PWA)


Experis Ciber har lang erfaring med responsivt design og Mobile First webløsninger og vi samarbeider med vår UX fagpraksis på flere områder.

Vi har også fått øynene opp for PWA, som vi synes gir oss enda bedre mulighet til å lage dynamiske og brukervennlige løsninger med karakteristika som ligner de vi kjenner fra native apps.


Aktivt fagmiljø


I frontend fagpraksisen lærer vi av hverandre og leker oss med den teknologien vi ønsker fordi den er relevant for fremtidige prosjekter og vi synes den er spennende. Vi holder oss løpende oppatert på nye teknologier og designtrender.

Fagpraksisen har omtrent fem møter i halvåret med ulike læreformer. Det kan være klassiske presentasjoner, kanskje med en ekstern foredragsholder, «hands-on» hackathons, eller et faktisk prosjekt som går over flere fagkvelder.

 

Vi brenner for faget og deler kompetansen med hverandre.