SAF-T Regnskap

Vi hjelper deg gjennom implementering SAF-T funksjonalitet i SAP, og andre systemer.

 

Vi gjør det mulig for deg som kunde å sende inn standard regnskapsfiler (SAF-T) i høy kvalitet – slik som Skatteetaten krever.

 

 

Installering

En SAF-T fil må være konsistente, fullstendige og nøyaktige.

 

Typiske problemstillinger for våre kunder har vært:

 

  • Mangel på kartlegging av kontoer og skattekoder for å følge skattemyndighetens standard
  • Manglende feltverdier
  • Strukturelle unøyaktigheter
  • Dårlig kvalitet på masterdata for kunder og leverandører

 

Uansett hvilken ERP-løsning som oppretter SAF-T-filen, har Experis Ciber ekspertisen til å finne den raskeste veien for å etterleve kravene.

 

 

Test

Hvordan vet du om SAF-T-filen inneholder den riktig informasjon som Skatteetaten vil godta? Filstrukturen er kompleks og har forskjellige regler for obligatoriske, valgfrie og arkiverte verdier.

 

Vil du heller høre om kvalitetsproblemer fra oss enn fra Skatteetaten?

 

Vi har testverktøy som flagger tekniske, datainnholdsmessige og strukturelle problemer. Vi vil gi deg råd om hvordan du skal løse disse.

 

 

Rådgivning

SAP-teamet har gitt råd til flere virksomheter om SAP ERP SAF-T-installasjonen, utført filtesting og anbefalt kartlegging og masterdatajusteringer. Dette er en god investering for å kunne levere den høye kvaliteten som kreves av skattemyndighetene.

 

 

FutureProof

Experis Cibers SAP-team jobber med utvikling av en APP som vil gi våre kunder tilgang til et kraftfullt testverktøy. Dette verktøyet vil bli integrert med SAP Business ByDesign.

 

Last ned vår presentasjonspakke for å lære mer om tjenestene som sørger for at virksomheten din forblir «FutureProof» (Kommer snart).

 

Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer.