SAP S/4 HANA Cloud

Morgendagens løsning i dag

 

SAP S/4 er evolusjon i praksis. Gjennom snart 50 år med kontinuerlig utvikling er skyversjon av SAP bedre enn noen gang. Experis Ciber leverer SAP-implementeringsprosjekter av forskjellige størrelser og kompleksitet. Vi leder reisen for våre kunders digitale transformasjon, og leverer innsikt når kunder skal velge riktig ERP-plattform. Vi lykkes når kunden lykkes og vi gjør alt vi kan for å utvikle bærekraftige løsninger nå og for fremtiden.

 

<

 

S/4 HANA er bygget basert på «The Intelligent Enterprise» som bruker kunstig intelligens for å forbedre og effektivisere forretningsprosessene til deg som kunde. Løsningen leveres med innebygd sanntids analyseverktøy. Løsningen har en rekke «ut av boksen» løsninger som kombinert med intuitiv brukeropplevelse sørger for en effektiv og rask vei til målet.

 

 

Med S/4 HANA Cloud betaler du lisens per bruker per måned, og får ny funksjonalitet 4 ganger i året.

 

Som SAP-sertifisert partner fokuserer Experis Ciber hovedsakelig på å levere skybaserte løsninger til våre kunder.

 

 

Kontakt oss for en uforpliktende demo hvor vi enkelt vil vise deg hvordan S/4 HANA Cloud kan forbedre forretningsprosessene dine, gi deg bedre beslutningsstøtte samt forbedre bedriftens produktivitet og lønnsomhet.