SAP Business ByDesign Insights

Innsikt og kunnskap gjennom blogg, nyhetsbrev og «spør eksperten»

 

SAP Business ByDesign er svært brukervennlig, men det betyr ikke at litt fagkunnskap gjør noen skade.

 

Du får tips og tricks som forenkler hverdagen din. Du blir mer effektiv, og konkurrentene dine blir mer fortvilet.

 

Nye Releaser

Vi gir deg innsikt i hva du bør ta i bruk, hva du kan ta i bruk og hva som kan forbli liggende i skya. Release 2002 ble tatt i bruk i alle produktive SAP Business ByDesign-systemene i Februar 2020. I Bloggen: “What’s new” kan du lese om de viktigste endringene og utvidelsene som følger med denne Releasen. 

 

 

Blogger om SAP Business ByDesign

I denne bloggen viser vår Seniorkonsulent John-Kjell Hoset hvilken gevinsert de integrerte CRM-funksjonene SAP Business ByDesign gir. Han stiller spørsmålet: Trenger man noe mer? (Skal ikke røpe svaret, men det er selvsagt nei)

 

I denne bloggen har vår Seniorkonsulent John-Kjell Hoset spennende nyheter: Det er enkelt å bruke strekkodeleser til lageraktiviteter

 

 

Introduksjon til SAP Business ByDesign

 

Har du aldri hørt om SAP Business ByDesign, men vil ha en kort oversikt over funksjonalitetene og fordelene som SAP Business ByDesign gir? Sjekk ut dette korte essayet

 

SAPs introduksjon til SAP Business ByDesign er godt egnet til å bli imponert.

 

IoT - Internet of Things, er i alles tanker når man ønsker å automatisere funksjoner ved hjelp av integrerte sensorer. Her får du innsikt slik at kan snakke selvsikkert om hvordan dette fungerer i samhandling med SAP Business ByDesign.

 

 

SAP Business ByDesign Video Opplæring

For å få en innføring i SAP Business ByDesign kan denne innholdsrike opplæringsfilmen være et utgangspunkt både for prosjektgruppemedlemmer og andre interesserte IT-ansatte i din bedrift. Bli kjent med menneskene bak teknologien, de forskjellige funksjonene med mer. Med alt fra CRM til SCM, Prosjektledelse, Finans, og BI-funksjoner får du her se hva som gjør at denne skyløsningen så enkel å bruke.