SAP Business ByDesign

"A Suite in a Box" med alle sentrale forretningsprosesser som trengs

SAP Business ByDesign er "A Suite in a Box". Dette betyr at alle sentrale forretningsprosesser, bortsett fra norsk lønn er tilgjengelige og tett integrert. Det er ikke nødvendig å introdusere andre programvarekomponenter som f.eks datavarehus eller CRM siden dette er funksjonalitet som er integrert i løsningen.

 

 

Så hva er egentlig dette Sky-ERP-systemet?

 

Det er et ERP-system i skyen som kombinerer alle forretningsfunksjoner som små og mellomstore bedrifter trenger i dag - og i fremtiden. Med funksjonalitet som dekker forretningsprosessene innen salg, innkjøp, prosjektledelse, produksjon og forsyning, CRM, SRM og HR, blir det betraktet som den intuitive “ERP Suite in a Box” som drives uten behov for å installere annen funksjonalitet, kjøpe maskinvare eller annen programvaretjeneste.

 

Selv om løsningen inneholder funksjonalitet som er nødvendig for de aller fleste virksomheter innenfor bedriftens segment, har den åpne grensesnitt som enkelt muliggjør integrasjoner til andre systemer, og gode muligheter for tilpasning av felter. Løsningen er en SaaS (Software as a Service) hvor kunden betaler en sum per bruker per måned.

 

Business ByDesign brukes av mer enn 8500 kunder med mer enn 150000 aktive brukere hver eneste dag. Løsningen er tilgjengelig i 150 land.

 

 

 

Brukervennlighet

Løsningen er enkel og brukervennlig. SAP Business ByDesign veileder brukeren gjennom prosess-stegene gjennom et moderne og intuitivt brukergrensesnitt. Du kan som kunde enkelt laste ned en rekke mobilapper som gir deg tilgang til sanntidsdata der du er.

 

 

 

Full Innsikt

Et innebygd sanntids analyseverktøy med mer enn 500 standardrapporter gir innsikt til å ta riktige beslutninger. KPI dashboard gir deg informasjon ved hjelp av et klikk. Direkte integrasjon med Microsoft Excel gir deg mulighet til opp- og ned-lasting av data for videre analyser.

 

 

Analyseverktøyet i SAP Business ByDesign er brukersentrisk. Det betyr at rapporter og utvalg enkelt kan endres av deg som bruker. Det er slutt på den tiden det tok 14 dager å få styringsinformasjon!

 

 

Åpne grensesnitt

Løsningen har åpne API´er som gjør at SAP Business ByDesign kan samhandle med alle andre løsninger som kan sende og motta data.

 

 

The Intelligent Enterprise

The Enterprise er SAPs plattform for digital samhandling. Plattformen inneholder blant annet funksjonalitet for AI.

 

 

 

Moderne i dag og i morgen

Løsningen blir oppdatert med ny funksjonalitet 4 ganger i året. Dette er selvsagt inkludert i lisensavgiften. I tillegg, vil bruker av SAP Business ByDesign få:

 

  • Tilgang til et testsystem og et produksjonssystem
  • 24/7 Supporttjenester med hendelseshåndtering, chat-tjeneste og telefonlinje
  • Sikkerhetskopiering, gjenoppretting og systemadministrasjon
  • Mobiltilgang for SAP-standardapper
  • Integrasjon med SAP Appsenter
  • Integrasjon med Microsoft Excel/Outlook

 

 

Helhetlige forretningsprosesser forenkler hverdagen

Løsningen er bygget opp av 39 beste praksis forretningsprosesser, herunder CRM, salg, økonomi, produksjon, SCM, HR og sourcing.

 

 

 

Skalerbar

SAP Business ByDesign kan raskt settes opp og gjøres klart til bruk. Løsningen passer for kunder som har alt fra 5 til 8000 bruker. Implementeringstiden varierer fra 6 til 30 uker.

 

 

Experis Ciber SAP Service

Experis Ciber har en ferdigkonfigurert bransjeløsning som passer perfekt til grossister. Du kan lese mer om løsningen her.

 

Kontakt oss for en demo! - “Business opportunity knocks”

 

.