SSCP - System Security Certified Practitioner

Nå som kombinert klasserom og online-kurs
Øk din kompetanse på sikkerhet i datasenter og skytjenester

På grunn av situasjonen med korona-utbruddet tilbyr vi nå våre (ISC)2-kurs som både klasseromskurs og online-kurs. Vår erfarne instruktør gjennomfører kurset på video-konferanse slik at du kan ta kurset uten å måtte reise eller møte opp i et klasserom hvis du foretrekker å ta det som onlinekurs. 

 

Fakta om kurset: Rettet mot driftspersonell, programmerere, systemadministratorer og støttepersonell. Kurset blir holdt på engelsk. For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum to uker før kursstart.

 

Eksamen er på engelsk og kan tas når som helst på et hvilket som helst Pearson Vue godkjent testsenter. Eksamen er på 3 timer (adaptiv CAT), ingen hjelpemidler tillatt.

 

SSCP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, men dekker også skytjenester. Kurset er rettet mest mot «hands on» personell som utfører sikkerhetsoppgaver i sitt daglige virke. I tillegg ser man også på noen av de viktigste juridiske utfordringene som skytjenester bringer inn. SSCP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:

 

  1. Access Controls
  2. Security Operations and Administration
  3. Risk Identification, Monitoring and Analysis
  4. Incident Response and Recovery
  5. Cryptography
  6. Network and Communications Security
  7. Systems and Application Security


Som sertifisert SSCP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i datasenter og skytjenester slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Du bli medlem av (ISC)² og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy og nettverksmuligheter.


SSCP kurset er rettet mot erfarne konsulenter og fokuserer på arkitektur, design, ledelse og risikostyring for skytjenester. Målet med kurset er at man skal kunne anvende kunnskapene fra pensumet i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs.

 

Kursjennomføring:

På forespørsel

 

Om vår instruktør: Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører. 

 

Ved spørsmål om kurset, kontakt Stein Arve Jacobsen Møllerhaug +47 906 41 100

Kursvilkår: https://www.ciber.no/tjenester/cybersikkerhet/kursvilkar/

 


Experis Ciber AS hjelper deg hele veien frem til fullført sertifisering som SSCP.

 

Read about this course in English here: https://www.ciber.no/tjenester/cybersikkerhet/sscp-english/

Arrangeres følgende datoer:
Det er ikke planlagt noen datoer for dette kurset. Ta gjerne kontakt om du er interessert.
Til kursoversikten