CISSP - Certified Information System Security Professionals

Nå som kombinert klasserom og online-kurs
Sertifiser deg på "gullstandarden" innen sikkerhetsstyring.

På grunn av situasjonen med korona-utbruddet tilbyr vi nå våre (ISC)2-kurs som både klasseroms og online-kurs. Vår erfarne instruktør gjennomfører kurset på video-konferanse slik at du kan ta kurset uten å måtte reise eller møte opp i et klasserom hvis du foretrekker å ta det som onlinekurs. 

 

Dette er et meget sentralt kurs for alle som jobber med digital sikkerhet på ulike nivåer.

 

Fakta om kurset: Rettet mot sikkerhetsarkitekter, driftsledere, prosjektledere og ledere opp til og med CISO-nivå.  Kurset blir holdt på engelsk. For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum to uker før kursstart.

 

Eksamen er på engelsk og kan tas når som helst på et av Pearson Vues godkjente testsentre. Eksamen er på 3 timer (adaptiv CAT), ingen hjelpemidler tillatt.

 

CISSP er den mest prestisjefylte internasjonale sertifiseringen for sikkerhetseksperter, ofte omtalt som «gull-standarden». CISSP-pensumet er basert på ISO 27001 rammeverket og dekker følgende områder innen informasjonssikkerhet:

 

  1. Security and Risk Management
  2. Asset Security
  3. Security Architecture and Engineering
  4. Communication and Network Security
  5. Identity and Access Management
  6. Security Assessment and Testing
  7. Security Operations
  8. Software Development Security

 

Kurset er meget innholdsrikt, og vil for de fleste innebære et betydelig kunnskapsløft. Dersom man føler seg usikker på om man har de nødvendige forkunnskapene, anbefales det at man tar Experis Ciber Security Foundations (CESF) kurset først.

 

Målet med CISSP-kurset er at man skal forstå og kunne anvende kunnskapene i sitt daglige arbeid umiddelbart etter avsluttet kurs. Dersom man ønsker et mer teknisk rettet kurs, anbefales det at man tar SSCP kurset fra (ISC)2 i stedet.

 

Som sertifisert CISSP har du bevist at du har det som trengs for å utforme, implementere og administrere cybersikkerhet i en bedrift slik at sikkerheten støtter forretningsmålene på en kostnadseffektiv måte. Du bli medlem av (ISC)² og får tilgang til et bredt spekter av ressurser, pedagogiske verktøy, og nettverk muligheter.

 

Experis Cybersecurity har «Oppstartsgaranti» på sine kurs. Det betyr at når du har meldt deg på, vil kurset bli arrangert.

 

Kursgjennomføring:

24. august 09-15 

26. august 09-15

28. august 09-15

31. august 09-15 

2. september 09-15

4. september 09-15

 

Om vår instruktør: Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører. 

 

Ved spørsmål om kurset, kontakt Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, på +47 906 41 100

Kursvilkår: https://www.ciber.no/tjenester/cybersikkerhet/kursvilkar/

 

Experis Cybersecurity hjelper deg hele veien frem til fullført sertifisering som CISSP.

 

Read about this course in English here: https://www.ciber.no/tjenester/cybersikkerhet/cissp-english/

 

For mer informasjon se (ISC)2 sine websider: https://www.isc2.org/Certifications/CISSP

 

Arrangeres følgende datoer:
mandag 30. november 2020
kl. 08.30 - 16.30
Lakkegata 53 0187 Oslo
Påmelding  

kr 21 000,00
Til kursoversikten