Ciber Bedriftidrettslag

Et aktivt miljø for idrett, mosjon og sosialt samvær.

Ciber har et svært aktivt bedriftsidrettslag med et mangfold av forskjellige aktivitetsgrupper. Vi legger vekt på sosialt samvær, svette og moro presentert i sportslige rammer.

 

Mangekampen

En av våre største grupper er mangekampen. I perioden august til mai arrangerer vi en konkurranse med 15 ulike øvelser, hvor vi til slutt kårer beste sammenlagtvinnere i herre- og dameklassen blant de som har fullført 8 øvelser eller mer. Det hele avsluttes gjerne med at vi reiser bort et sted, og har siste øvelse og avslutningsfesten her. Øvelsene varierer fra år til år, men kan for eksempel være alt fra minigolf, dart, løping, ski, fekting, frisbeegolf, droneflyvning, orientering, roing, gokart, bueskyting osv. Et veldig populært tilbud for våre ansatte.

 

 

Innetrening

Hver mandag ettermiddag treffes en sprek gjeng for å spille 1 time med innebandy etterfulgt av 1 time med fotball i gymsal.

 

Fotball

Vi har eget fotballag som spiller i både sommer og vinterserien til Oslo bedriftsidrettskrets. I tillegg reiser laget til Lillehammer for å spille turnering en gang i året.

 

Klatring

Hvis du liker å henge oppunder veggen i et tau har klatregruppa treninger hver torsdag. Klatregruppa arrangerer noen felles klatreseanser og klatreopplevelser i året. Som regel er dette innendørs, men det er også mulighet for utendørs klatring.

 

Poker

Vi har egen pokergruppe som kjører intern pokerserie og spiller turneringspoker en gang i måneden. Det arrangeres også "Pokerskolen 101" for nybegynnere og en årlig turnering, "Ciber Open" som er veldig populær.

 

Squash

Squashgruppen vår spiller squash året rundt, 1 time hver onsdag ettermiddag.

 

KulturiCiber

KulturiCiber (forkortes KiC, som uttales [kis]) er en del av Ciber BILs utvidete idrettssatsing og er slik sett et ikke-sportslig alibi. Vi arrangerer omvisninger på museer og gallerier med utstillinger av kunst, byvandring med kompetent guide og sågar ølsmaking på vårt nærmeste mikrobryggeri. Dette forsøker vi å få til 2–3 ganger per halvår. KulturiCibers arrangementer er åpne for alle ansatte. Hvis det er kapasitet, og det er det som regel, åpner vi for å ta med ledsager.

 

Ski

Skigruppa er både for de som liker langrenn og de som liker alpint. Vi arrangerer treninger, skisamlinger, teknikkurs og deltar på uike renn hvert år. Tradisjonen tro har vi årlig tur til Trysil i februar og deltar på Skarverennet i april.

 

Sykkel

Sykkelgruppa er for alle som liker å være på to hjul. I løpet av året er det både treningsturer på landevei eller i skogen, samt noen konkurranser både internt og eksternt. Av aktiviteter som er gjengangere er Tryvann Opp, tur til Harestua med middag hjemme hos en av våre ansatte, årlig sykkeltur til Norefjellhytta vår, Birken mm. I tillegg deltar vi på sykle-til-jobben kampanjen hvert år, hvor vi også kjører litt interne konkurranser i forbindelse med dette.

 

Friluftsliv

Friluftslivsgruppa består av en gjeng som er glad i naturen og fjellet. Gruppa har gjennom tiden arrangert et årlig tur ut i naturen. Det har vært alt fra raftingtur, snøscootertur, sykkeltur lags rallarvegen, toppturer rundt omkring i landet og kanotur osv. Ellers hender det vi tar en kortere dagstur en helgedag om været og inspirasjonen treffer.

 

Løping

Løpegruppa arrangerer aktiviteter for alle som liker å få opp pulsen litt. Dette omfatter alt fra treninger, interne konkurranser, samt deltagelse på ulike løp. Vi har de siste årene deltatt fast på Holmenkollstafetten, Sentrumsløpet, Oslos bratteste og nøklevann rundt osv.

 

Brettspill og eSport

Her er det sosialt samvær med spill og moro. Gruppa driver med alt fra brettspill, pc-spill og konsollspill, til VR-spill. Det meste foregår i våre egne lokaler hvor vi har mye av dette allerede på plass.

 

Svømming

Vi forsøker å samles i Tøyenbadet en gang i uken i vinterhalvåret, og når det er varmt nok prøver vi oss i et eller annet vann utendørs. Svømmegruppa har også en avdeling for de som kunne tenke seg å prøve ut triatlon, og har her deltatt på Hvaler Triatlon.

 

Familiebowling

En gang i året arrangerer vi en dag med pizza og bowling for de ansatte med familie. Det bruker være god stemning og er et populært arrangement for de ansatte med barn.

 

Trysiltur

Hvert år reiser Alpingruppa på helgetur til Trysil i begynnelsen av februar.

Alpingruppa består av en gjeng glade mennesker som liker å stå på nedoverski, snøfjøl, eller gå langrenn. Vi disponerer Ciber hytta + 4 til 5 andre hytter. Turen har høy sosial faktor i tillegg til konkurranser.