Er du klar for IT-SECPRO?

Experis sammen med HackCon og store deler av det norske sikkerhetsmiljøet har tatt initiativet til sikkerhetsmåneden (IT-SECPRO). IT-SECPRO er for deg som arbeider innen IT-sikkerhet og varer fra 1. til 19. februar 2021.

På IT-SECPRO får du med deg;
1) HackCon med 12 høykvalitetsforedrag
2) 26 svært aktuelle webinarer innen cyber sikkerhet
3) 9 høyaktuelle hands on webinarkurs à 3 timer
4) preHackCon
5) Master og Cyber Secuirty
6) Meet the experts som kan hjelpe deg med dine sikkerhetsproblemer
7) En unik nettverksbygging (vent til du ser den nye plattformen!)

 

Hele IT-SECPRO er utformet på den måten at du skal få en reell kompetansehevning og kan ta bruk kunnskapen umiddelbart slik at du er bedre rustet til å møte sikkerhetsutfordringene!

 

Hvor melder du deg på IT-SECPRO?
Dette er et «non-profit-basert» initiativ med bred deltagelse fra Experis og store deler av det norske sikkerhetsmiljøet. Du får automatisk full tilgang til IT-SECPRO når du melder deg på HackCon! I korthet betyr det at for under 4.000 kroner får du tilgang til hele sikkerhetsmåneden pluss HackCon! Link for påmelding er: https://www.hackcon.org/hackcon16-2021.

De som melder seg på får også en annen bonus i forhold til nettverksbygging og kompetansehevning gjennom hele året – hva det er, det får du som påmeldt vite gjennom IT-SECPRO!

 

Program for IT-SECPRO
Du finner komplett program for IT-SECPRO på https://www.hackcon.org/it-secpro. Du kan også lese mer om IT-SECPRO på: https://www.digi.no/artikler/vil-gjore-februar-til-proffenes-sikkerhetsmaned/504764.

Husk å skrive Experis i kommentarfeltet når du melder deg på – da vil du få den laveste prisen på kr. 3.966 for IT-SECPRO og HackCon uansett når det melder deg på!