Vi tilbyr nå (ISC)2 som online-kurs

Nye tider krever nye løsninger
Verden har havnet i en ekstraordinær situasjon, og det krever ekstraordinære løsninger. Norske virksomheter har mer enn noen gang behov for kunnskap om digital sikkerhet, men reise- og møterestriksjoner setter en stopper for normal kursvirksomhet.

Kursene fra (ISC)2 er blant de mest internasjonalt anerkjente kursene innen digital sikkerhet, og de leder frem til en sertifisering som viser at du har den kunnskapen og erfaringen som er ettertraktet i markedet.


Bruk situasjonen som har oppstått til å oppgradere kompetansen din.

 

 

CISSP

CISSP - Certified Information System Security Professionals

CISSP er den mest prestisjefylte internasjonale sertifisringen for sikkerhetseksperter, ofte omtalt som «gull-standarden». CISSP-pensumet er basert på ISO 27001 rammeverket.

 

Les mer og meld deg på her: https://www.ciber.no/kurs-og-seminarer/cissp-kurs/

 

 

CCSP

CCSP - Certified Cloud Security Professional

Mens CISSP er den mest prestisjefylte internasjonale sertifiseringen for sikkerhetseksperter, er CCSP den raskest økende sertifiseringen. CISSP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, mens CCSP har sitt fokus på skytjenester. I tillegg ser man også på noen av de viktigste juridiske utfordringene som skytjenester bringer inn.

 

Les mer og meld deg på her: https://www.ciber.no/kurs-og-seminarer/ccsp-kurs/

 

 

SSCP

SSCP - System Security Certified Practitioner

SSCP tar utgangspunktet i tradisjonelle datasenteroperasjoner, men dekker også skytjenester. Kurset er rettet mest mot «hands on» personell som utfører sikkerhetsoppgaver i sitt daglige virke. I tillegg ser man også på noen av de viktigste juridiske utfordringene som skytjenester bringer inn.

 

Les mer og meld deg på her: https://www.ciber.no/kurs-og-seminarer/sscp-kurs/

 

 

CSSLP

CSSLP - Certified Secure Software Lifecycle Professional

CSSLP fokuserer på at utviklere, arkitekter og prosjektledere skal ha den nødvendige ekspertisen til å utvikle sikker software. Dette skjer ved implementering av autentisering, autorisasjon, reviderbarhet og datasikring i alle stadier av et utviklingsprosjekt, fra design og helt frem til produksjonsoppstart.

 

Les mer og meld deg på her: https://www.ciber.no/kurs-og-seminarer/csslp/

 

 

Vår kurskatalog

Se hele katalogen her: https://www.ciber.no/kalender/?ActivityCategory=Security

 

 

Fakta om kursene

Vår erfarne instruktør gjennomfører kurset på video-konferanse slik at du kan ta kurset uten å måtte reise eller møte opp i et klasserom. 

 

Kursene blir holdt på engelsk. For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum to uker før kursstart.

 

Eksamen er 3 timers skriftlig regulær eksamen på engelsk, ingen hjelpemidler tillatt, og tas når som helst på et hvilket som helst Pearson VUE-godkjent testsenter.

 

 

Vår instruktør

Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører. 

 

Ved spørsmål om kurset, kontakt Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, på 906 41 100.

Kursvilkår: https://www.ciber.no/tjenester/cybersikkerhet/kursvilkar/

 

Experis Cybersecurity hjelper deg hele veien frem til fullført sertifisering.