Det første "CSSLP - Sikker utvikling"- kurset gjennomført i Norge på norsk.

Denne uka har 4 dyktige fagpersoner fra Miles og Vipps vært på sikkerhetskurs hos oss i Experis Cybersecurity. Dette var første gang vi gjennomførte CSSLP - Certified Secure Software Lifecycle Professional i Norge på norsk.

Kurset omhandler sikker utvikling og kursholdere var våre egne Stein Arve Møllerhaug og Per Christian Kofstad. Kursdeltakerne virker å være svært fornøyde med gjennomføringen av kurset. Av kommentarene som ble nevnt var:

 

  • «Det er et tilpasningsdyktig kurs, som kan tilpasses både rolle, erfarings- og faglig nivå. Kurset kan også tilpasses størrelsen på gruppa.»
  • «Dette kurset kommer til å være spesielt viktig for å kunne heve kompetansen til personer på ledelsesnivå, samt arkitekter og utviklere»
  • «Et kurs som trengs i markedet for å redusere gapet mellom ledelse og utvikling. Tilrettelegge prosedyrer for å kunne implementere gode standarder rundt sikker programvare og systemutvikling"
  • «Et svært lærerikt kurs for ulike fagpersoner.»

 

 

Per Christian, som er vår fagleder for fagområdet «Sikker Utvikling» (en ny fagpraksis av året), sier det har vært et meget interessant kurs med mange gode faglige diskusjoner og dialoger. «Det var spesielt mange gode refleksjoner og eksempler fra virkeligheten som gjorde at kursdeltakerne fikk en god forståelse av materialet», sier han. «God erfaringsutveksling fra egen hverdag, gjorde at kurset ble veldig interaktivt.»

 

Kurset er et av mange vi har i vår kurskatalog. Vi tilbyr ulike kurs for alle typer virksomheter, for ulike roller og faglig nivå, samt at vi skreddersyr kurs avhengig av målsetting og nivå. Les mer om kursene våre her: https://www.ciber.no/tjenester/cybersikkerhet/hovedside-kurs/

 

Er du også interessert i å melde deg på kurs, eller ønsker mer informasjon om kursene våre? Ikke nøl med å ta kontakt med [email protected]