Nyutdannet systemutvikler

Nyutdannet systemutvikler

Vi byr på så mye mer

Ciber Norge søker nyutdannede systemutviklere. Hos oss vil du komme inn i et sterkt fagmiljø innen systemutvikling med ca. 125 konsulenter. 70 av disse er dedikert til å jobbe med utfordringer innen Java, .NET, frontend, UX og arkitektur i vår systemutviklingsavdeling.

Hva kan du forvente i Ciber?

Faggrupper og kompetansebygging

Ciber Norge satser sterkt på å tilrettelegge for god faglig utvikling gjennom deltakelse i aktive faggrupper, kurs, konferanser og individuell kompetanseplan. Vi satser sterkt på fag og er godt representert i eksterne og interne fagmiljøer rundt omkring og er rause med konferanser og kurs som hjelper deg bygge din kompetanse. Hos oss har vi en egen konferanse for utviklere, Ciber Developer Update, med fokus på kunnskapsdeling innad i bedriften. Fagpraksisene arrangerer månedlige fagdager og du har stor innflytelse over hva du ønsker å lære. Som nyutdannet får du ta del i et skreddersydd opplæringsprogram som hjelper deg å lykkes som konsulent.

Å ha det gøy!

Det er få bedrifter som måle seg med oss når det gjelder sosialt tilbud. Vi legger stor vekt på å ha det gøy sammen, både på jobb og utenom, med et rikt sosialt tilbud bestående av blant annet lø­nningspølse, Mangekampen, friluftstur, vinsmakinger, brettspillgruppe, alpinturer, sykkelgruppe samt aktive idrettslag innen klatring, løping, sykling, squash, innebandy, tennis mm. Vi har også bedriftshytter til utlån og en god work-life balance.

Varierte og utfordrende prosjekter

Prosjektene vi jobber med er spennende og varierte og vi jobber med å skape verdi for kunden enten de skal utvikle selvbetjeningsløsninger, intelligente trafikksystemer eller etablere ny nettbutikk. Felles for alle prosjektene våre er at de er synlige og har samfunns- eller forretningskritisk verdi og baserer seg på moderne teknologi. Akkurat nå jobber vi med oppdrag for Ldir, Politiet, Bergans, Komplett, Flytoget, Norsk Pasientskadeerstatning med flere.

Klare planer for din karriereutvikling

Vi har gode muligheter for karriereutvikling og man kan etterhvert utvikle seg til å bli arkitekt, tech lead, scrum-master eller testutvikler. Vi har et tverrfaglig miljø og det vil derfor være mulig å spisse karrieren inn mot prosjektledelse eller rådgivning på sikt. Som bedrift er vi små nok til å ha et tett og godt samhold, men store nok til å vinne spennende prosjekter.

Hva forventer Ciber av deg?

Du har teknisk utdanning, fortrinnsvis på masternivå og ønsker å arbeide med .NET, Java eller UX, - og som konsulent. Du er en som liker å by på deg selv og delta på faglige, så vel som sosiale aktiviteter. Vi jobber i team og forventer at dette er en arbeidsform du er komfortabel med. Du er flink på kommunikasjon både internt og eksternt (ovenfor kunder).

Send kortfattet søknadsbrev, CV og vitnemål/karakterutskrift (evt screen shot) til rekruttering@ciber.com